Wielerploeg Team Sunweb vestigt zich op A1 Bedrijvenpark Deventer

Team Sunweb groeit en ging op zoek naar een nieuwe grotere locatie. Die hebben ze gevonden op het A1 Bedrijvenpark Deventer. Iwan Spekenbrink, teammanager van Team Sunweb vertelt "We voelen ons thuis in Deventer. De nuchterheid, trots en handelsgeest passen bij ons."

In het nieuwe pand is naast voldoende ruimte voor kantoorpersoneel, opslag en logistiek ook plek voor een Experience Center. Gasten krijgen hier een inkijkje in het reilen en zeilen van een professionele wielerploeg. Het pand wordt daarmee echt een eyecatcher langs de A1. Team Sunweb is een mooi visitekaartje voor de sport, voor Deventer en fietsprovincie Overijssel.

Team Sunweb heeft met de gemeente Deventer en provincie Overijssel een aantal afspraken gemaakt. In samenwerking met elkaar staan ze sterk om fietsen te stimuleren en het fietsenroutenetwerk verder uit te breiden. Het doel is om meer mensen te laten genieten van het Overijsselse landschap.

In het najaar van 2018 zal Team Sunweb de deuren van hun nieuwe bedrijfspand openen.