Van Parijs naar Deventer: 600 km fietsen voor Lotte

In mei van dit jaar fietst Daan Obdeijn in vijf dagen van Parijs naar Deventer. Lotte, de vriendin van Daan is ernstig ziek. Lotte heeft de ziekte PLN: een zeldzame en levensbedreigende hartspierziekte. Er is geld nodig voor onderzoek, want een remedie is er nog niet. Niet alleen voor de toekomst van Lotte, maar ook voor al die anderen. PLN kan zorgen voor acuut hartfalen, met alle gevolgen van dien.

Steun de Stichting PLN

Hoewel er 1000 mensen geregistreerd staan als drager van de ziekte, denkt de patiƫntenstichting dat er duizenden mensen in Nederland zijn die de ziekte bij zich dragen.

Begin mei start Daan Obdeijn op zijn mountainbike, precies onder de Eiffeltoren. De eerste donaties van het streefbedrag van tweeduizend euro zijn binnen. Maar uiteraard is iedere euro welkom! Kijk hier voor meer informatie over de fietstocht van Daan Obdeijn en steun de stichting PLN.