Joop Zoetemelk komt met Pasen naar Deventer

Dit jaar is alweer de derde editie van de Ronde van Vedett, een weekend vol wieleractiviteiten in Deventer. Het programma is over drie dagen verspreid. Niemand minder dan Joop Zoetemelk is aanwezig bij de Zaterdagavond Etappe in De Hip aan de Brink. Frank Evenblij van tv-programma Bureau Sport presenteert de avond.

Is het op Paaszondag (1 april) mooi weer? Dan krijg je de kans om samen met Joop Zoetemelk mee te fietsen in een toertocht van 40 kilometer rond Deventer. Een unieke kans om de winnaar van de Tour de France in 1980 te bewonderen.

Tijdens de Ronde van Vedett staat Deventer in het teken van wielrennen. En niet alleen in Deventer, maar ook op andere plekken in Nederland en Belgie, stappen veel mensen het Paasweekend op de fiets. Om die reden wordt zondagmiddag live de Ronde van Vlaanderen uitgezonden bij de Hip.