Valet parking-actie op de Brink

Heb jij het al gezien? Door de hele binnenstad zijn nieuwe fietsenstallingen geplaatst. Ook rondom de Brink staan nieuwe rekken. In de avonduren zijn foutgeparkeerde fietsen geen uitzondering op de Brink. Dat probleem is met de nieuwe fietsenstallingen aangepakt!

Het team van Deventer viert fietsen gaat fietsers actief wijzen op de nieuwe stallingen. Zo pakken we het fietsprobleem op de Brink aan. Tijdens de zomer wordt er vier keer een valet parking-actie georganiseerd. Afstappende fietsers krijgen info over de kekke rekken en hun goede gedrag wordt beloond met een poetsbeurt voor de fiets en een kekke rekken-fietsbel.

De laatste twee valet parking-actie op de Brink zijn op de volgende dagen:

21 juli – 16.00 – 19.00 uur

8 september – 17.30 – 20.30 uur

Kom je langs op de Brink?