Wat vindt u van deze pagina?
Wat vindt u van deze pagina?
Goed Neutraal Slecht
Goed Neutraal Slecht

Start werkzaamheden fietsenstalling ‘Op de Keizer’

De fietsenstalling ‘Op de Keizer’ bij de centrumgarage wordt vanaf de week van 16 maart opnieuw ingericht.

De fietsenstalling wordt uitgebreid met een dubbel fietsenrek. Bij dit type rek stal je 2 fietsen boven elkaar. De fietsenstalling krijgt met deze uitbreiding ongeveer dubbel zoveel fietsparkeerplaatsen. Als alles volgens planning verloopt zijn de werkzaamheden aan de fietsenstalling begin mei afgerond.

De aannemer voert de werkzaamheden in 2 fases uit. Als 1e is de kant aan de bestaande ingang van de fietsenstalling aan de beurt. De andere helft blijft dan open om fietsen te stallen. Er wordt een tijdelijke nieuwe ingang gecreëerd. Dit wordt aangegeven met borden.

Fietser heeft gesproken

De nieuwe fietsenrekken zijn gekozen door de Deventer fietser. Vorig jaar is een aantal varianten fietsenrekken naast elkaar geplaatst. Fietsers konden stemmen welk fietsenrek hun voorkeur had. Een ruime meerderheid koos voor het zogenaamde ‘DubbeloPP’ fietsenrek. Bij dit type rek stal je 2 fietsen boven elkaar, zonder dat je de fiets eerst moet optillen om hem op de rails te krijgen.

Wat vindt u van deze pagina?
Wat vindt u van deze pagina?
Goed Neutraal Slecht
Goed Neutraal Slecht